Problem with running application on UE866

4 thoughts on “Problem with running application on UE866

  1. Hi,

    I’m trying to test some exaple application like “hello world” and run it on the module UE 866.

    However, it does not response anything but:

    [Application was set to be executed by default]
    [Application Started]

    +PACSP0

    I follow the user manual, but it seems not run at all.

    Anybody know why this happened?

    Regards,

    Lu

    1. Please post the sample project you are trying, compile, upload and execute log, module firmware version.

      1. Please post the sample project you are trying, compile, upload and execute log, module firmware version.

        I’m trying the usb “Hello World ” Appzone Sample Apps (USB)¬†provide when create new telit project. firmware version xx8

        “Remembering “test2.bin” as a last file for a launch button]
        [Current directory is “/”]
        [Changing “/” directory to “MOD”]
        [Warning file “C:ProgramDataTelitworkspacehellousbtest2.bin” will be overwritten!]
        [Overwriting “test2.bin”]

        OK
        [Upload completed: C:ProgramDataTelitworkspacehellousbtest2.bin]
        [File test2.bin: execute permissions set]”

        when I try at+m2m=4,10 (start application)

        “[Application Started]

        +PACSP0″

        It stuck there, and don’t allow to enter any at command or show anything more in the window

        Also, do you know how to stop the application which running in the Modem?

        1. The only way to stop the application is to provide a signal to exit.

          Do you have the correct Appzone package (IDE + libraries, please post versions), and the correct target selected in the project?