LE51-868 S module not cummunicating

7 thoughts on “LE51-868 S module not cummunicating

  1. Dear Sir,

     

    We are using LE51-868 S module, We have configured this module in star network and address secure mode. This module is working fine and communicating with other module (point to point communication).  The issues only there, after a while, module is losting communication, and it comes in working only after both module power reset.

    Please find below register parameter ;

    Normal
    0

    false
    false
    false

    EN-US
    X-NONE
    X-NONE

    MicrosoftInternetExplorer4

    device 1:

    +++

    ATR

    ATS206=10

    ATS220=9

    ATS250=1

    ATS252=1

    ATS256=0

    ATS226=1

    ATS223=2

    ATO

    1=HELLO

     

    device 2:

    Normal
    0

    false
    false
    false

    EN-US
    X-NONE
    X-NONE

    MicrosoftInternetExplorer4

    +++

    ATR

    ATS206=10

    ATS220=9

    ATS250=1

    ATS252=2

    ATS226=1

    ATS223=2

    ATO

    2=HI

    Please let me know, what is the issue.

     

     

    Best Regards,
    Diwakar

     

     

      1. Normal
        0

        false
        false
        false

        EN-US
        X-NONE
        X-NONE

        MicrosoftInternetExplorer4

        GP.S03.01.00-B009<CR>

        GP.B00.01.0C<CR>

        1. Hi 

          please find attached a new FW version.

          It includes a watchdog, when module lock, it reboot automatically.

          Please enable watchdog via ATS403=1

          1. Dear Sir,

            Thanks, i have tested, it is working fine till now.

            I have other issue with this module, after sending ATF command, whatchdog timer disable, it is not available in user guide.

            Thanks and Best Regards,
            Diwakar Singh